Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенськ знову втратив на війні молодого Героя

Дата: 21.10.2023 16:14
Кількість переглядів: 293

Фото без опису  Зі скорботою сповіщаємо про загибель першотравенця Мединського Ігоря Едуардовича, 1997 р. н., який захищав Україну від російських окупантів на Бахмутському напрямку. Це сталося 30 червня під час виконання бойового завдання, в результаті ворожого бомбардування.

   Ігор навчався у Першотравенському ліцеї № 5, потім закінчив Національний технічний університет “Дніпровська політехніка” та отримав спеціальність “гірничий інженер”. Після закінчення навчання пішов служити до армії та 1,5 роки відслужив у Президентському полку. З самого початку повномасштабної війни Ігор долучився до лав тероборони нашого міста, а невдовзі був мобілізований до лав Збройних сил України.

   Ігор мав багато друзів, був відкритою, доброзичливою людиною. Він був справжнім патріотом України та не вагаючись став на захист рідної землі.

Першотравенська громада, міська рада, її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, побратимам загиблого Мединського Ігоря Едуардовича.

Дату прощання із нашим полеглим Захисником повідомимо пізніше.

Доземний уклін нашому Воїну-Захиснику... Вічна пам’ять і слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь