Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Міська громадськість підтримала пропозицію щодо організації співпраці сусідніх громад у сфері освіти

Дата: 23.10.2023 15:11
Кількість переглядів: 343

Фото без опису23 жовтня представники громадських організацій, керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти міста, лідери профспілкових комітетів ліцеїв і дитячих садків та члени виконавчого комітету міської ради обговорили пропозиції Петропавлівської та Миколаївської територіальних громад про спільне фінансування комунального закладу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Першотравенської міської ради» (далі – Центр).

У Першотравенську Центр було створено в 2020 році з метою забезпечення професійного розвитку та науково-методичної підтримки педагогів міста.

Сусідні територіальні громади пропонують долучити своїх фахівців до роботи в Центрі за умови спільного фінансування його діяльності. Така співпраця заощадить  витрати міського бюджету на утримання Центру.

Наразі заклад обслуговує 296 педагогів міської територіальної громади. Відповідно до запитів сусідніх громад Центру додатково пропонується охопити 152 педагогічні працівники Петропавлівської та 110 педагогів Миколаївської територіальних громад.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь