Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

В Першотравенську стартував проєкт «Ділимося хлібом»

Дата: 15.11.2023 17:17
Кількість переглядів: 135

Фото без описуСьогодні міською владою спільно з компанією "ДТЕК Енерго" впроваджено проєкт «Ділимося хлібом», який втілюється Фундацією імені князів-благодійників Острозьких. Для внутрішньо переміщених осіб, членів родин військовослужбовців та волонтерів була проведена акція спільного виготовлення хліба. Ця соціальна ініціатива спрямована передусім на покращення інтеграції переселенців до життя нашої громади.

Спільне виготовлення хліба надає учасникам відчуття тепла, єднання та взаємної підтримки. Люди разом печуть хліб для того, щоб передати його нашим землякам, які на передовій боронять Батьківщину і кожного з нас. Тепло сердець і рук, яке ми вклали в кожен смаколик попрямує до наших Захисників. Окрім того, частину випічки ми передамо людям, які через війну були вимушені залишити рідні домівки та знайшли прихисток у нашому місті, - зазначила фасилітаторка заходу Надія Кокора.

Представники волонтерських громадських організацій, зокрема Домнішор Ольга, Букрет Жанна та Максимова Ольга наголосили на важливості постійної підтримки наших воїнів. Волонтери працюють в режимі 24/7, адже на війні люди живуть і борються в зовсім іншій реальності.

Міський голова Оксана Вінницька сердечно подякувала присутнім волонтерам за їх невтомну щоденну працю. Також вона відмітила, що завдяки нашим захисникам ми живемо мирним і спокійним життям та маємо можливість збиратись разом. Дуже важливо завжди пам’ятати про тих, хто ціною власного здоров’я і навіть життя тримає небо над нами. В цих важких умовах ми всі повинні гуртуватись, максимально допомагати військовим та разом працювати задля нашої спільної Перемоги.

Представник ПРАТ "ДТЕК Павлоградвугілля" Володимир Моргун відмітив, що наразі такі заходи вкрай необхідні, так як вони об’єднують людей задля взаємної підтримки та досягнення спільної мети.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь