Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

На виконкомі обговорили виконання бюджету громади за 9 місяців 2023 року

Дата: 16.11.2023 16:50
Кількість переглядів: 130

Фото без опису16 листопада під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулось засідання виконавчого комітету Першотравенської міської ради. Члени виконкому розглянули 22 питання.

Про підсумки виконання міського бюджету за 9 місяців 2023 року доповіла заступник міського голови – начальник міськфінуправління  Тетяна  Макаренкова. Вона поінформувала, що план бюджету громади за доходами за цей період виконано на 107 %. На соціально захищені статті видатків бюджету  направлено 85 % від їх загальної суми.

На фінансування житлово-комунального господарства, зокрема на заходи з благоустрою, зовнішнє освітлення, утримання вулично-дорожньої мережі тощо спрямовано 6,6 млн грн, на оновлення матеріально-технічної бази та проведення капітальних ремонтів бюджетних установ - 4 млн грн.

Для забезпечення належних умов у найпростіших укриттях в закладах освіти і охорони здоров’я міста спрямовано близько 5 млн грн.

З бюджету громади надано допомогу комунальним підприємствам міста в розмірі 15,6 млн грн. З них на погашення заборгованості за вугілля та підготовку до нового опалювального сезону – 14,2 млн грн.

Також виконавчий комітет заслухав звіти про виконання фінансового плану та виробничої програми за 9 місяців 2023 року МЖКП і КП «ТЕРРА-НОВА», затвердив план роботи виконкому на 2024 рік і вніс зміни до низки своїх попередніх рішень.

Окрім того, члени виконкому продовжили строки проживання внутрішньо переміщеним особам у соціальному житлі для тимчасового проживання ВПО та взяли на облік переселенців, які потребують надання тимчасового житла.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь