Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

На виконкомі обговорили виконання бюджету громади за 9 місяців 2023 року

Дата: 16.11.2023 16:50
Кількість переглядів: 120

Фото без опису16 листопада під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулось засідання виконавчого комітету Першотравенської міської ради. Члени виконкому розглянули 22 питання.

Про підсумки виконання міського бюджету за 9 місяців 2023 року доповіла заступник міського голови – начальник міськфінуправління  Тетяна  Макаренкова. Вона поінформувала, що план бюджету громади за доходами за цей період виконано на 107 %. На соціально захищені статті видатків бюджету  направлено 85 % від їх загальної суми.

На фінансування житлово-комунального господарства, зокрема на заходи з благоустрою, зовнішнє освітлення, утримання вулично-дорожньої мережі тощо спрямовано 6,6 млн грн, на оновлення матеріально-технічної бази та проведення капітальних ремонтів бюджетних установ - 4 млн грн.

Для забезпечення належних умов у найпростіших укриттях в закладах освіти і охорони здоров’я міста спрямовано близько 5 млн грн.

З бюджету громади надано допомогу комунальним підприємствам міста в розмірі 15,6 млн грн. З них на погашення заборгованості за вугілля та підготовку до нового опалювального сезону – 14,2 млн грн.

Також виконавчий комітет заслухав звіти про виконання фінансового плану та виробничої програми за 9 місяців 2023 року МЖКП і КП «ТЕРРА-НОВА», затвердив план роботи виконкому на 2024 рік і вніс зміни до низки своїх попередніх рішень.

Окрім того, члени виконкому продовжили строки проживання внутрішньо переміщеним особам у соціальному житлі для тимчасового проживання ВПО та взяли на облік переселенців, які потребують надання тимчасового житла.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь