Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новий інструмент у боротьбі з домашнім насильством від ДП "ІОЦ

Дата: 01.12.2023 18:17
Кількість переглядів: 66

Фото без опису  Інформаційно-обчислювальний центр Мінсоцполітики (https://www.ioc.gov.ua/) представляє новий інструмент у боротьбі з домашнім насильством – дашборд «Гарячих ліній».

   За підтримки Світового Банку, спільно з Мінсоцполітики ми створили дашборд «Гарячих ліній», який стане ефективним засобом координації та допоможе вдосконалити протидію домашньому насильству в Україні.

📞 Дашборд відображає  інформацію про існуючі в територіальних громадах та регіонах "Гарячі лінії" з протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми, включаючи контакти дані громади, в якій функціонують така лінія підтримки.

Також, є можливість обрати два варіанти відображення інформації: в розрізі територіальних громад та у розрізі регіонів. Це дозволяє користувачам отримати повну картину можливості звернення за допомогою на різних рівнях.

 Не соромтеся звертатися за допомогою — це важливий крок для власного благополуччя та безпеки. Дашборд вже доступний на офіційному вебсайті ІОЦ Мінсоцполітики за посиланням - https://ioc.gov.ua/analytick_hotCall/.

Довідково: Дашборд "Гарячих ліній" створений Мінсоцполітики та ІОЦ Мінсоцполітики за підтримки Проєкту World Bank Ukraine «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь