Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформують про можливості національної програми з популяризації англійської, як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect

Дата: 11.12.2023 10:56
Кількість переглядів: 62

З метою популяризації англійської, як мови міжнародного спілкування в Україні зазначаємо, що на сьогодні функціонують платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova. Вебсторінка програми: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.

Фото без описуEmpower - це онлайн-платформа Кембриджського університету, доступна для всіх українських університетів. Її запуск став частиною пакета підтримки, який надає Україні Кембридж від початку повномасштабного вторгнення росії. Empower - один з перших сервісів, представлених у межах національної мовної програми Future Perfect, що має на меті популяризувати англійську мову в Україні.

Також зазначаємо, що у межах Future Perfect платформа надає українцям безоплатний Premium доступ на три роки до курсів не лише англійської, а й інших мов. Скористатися можливістю можна зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через Дія.Підпис - https://promova.com/free-for-ukraine.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь