Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Схиляємо голови у скорботі …

Дата: 12.12.2023 13:43
Кількість переглядів: 290

Фото без опису08 грудня на війні з російськими окупантами на Харківському напрямку під Купянськом загинув наш земляк Ріпний Сергій Олексійович, 06.02.1974 р. н.

Сергій народився і отримав середню освіту в с. Миколаївка та  більшу частину життя прожив у Першотравенську. Закінчив Дніпропетровський гірничий інститут, все життя працював у вугільній промисловості, займав керівні посади на шахтах «Степова» та «Дніпровська». Його знали як висококваліфікованого  спеціаліста, надійного товариша, відкриту та щиру людину.

На початку повномасштабного вторгнення у березні 2022 року Сергій був мобілізований до лав Збройних сил України, де гідно ніс службу  командиром бойової машини - командиром відділення механізованого батальйону військової частини.

У полеглого Героя залишились батьки, дружина і двоє синів 26 і 21 років.

Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Сергія.

Шановні першотравенці, просимо віддати шану і провести полеглого Героя в останню путь. Прощання з Ріпним Сергієм відбудеться 13 грудня об 11.30 годині на вулиці Кобзаря біля будинку 1.

Доземний уклін і вічна пам'ять нашому загиблому Захиснику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь