Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Схиляємо голови у скорботі …

Дата: 12.12.2023 13:43
Кількість переглядів: 262

Фото без опису08 грудня на війні з російськими окупантами на Харківському напрямку під Купянськом загинув наш земляк Ріпний Сергій Олексійович, 06.02.1974 р. н.

Сергій народився і отримав середню освіту в с. Миколаївка та  більшу частину життя прожив у Першотравенську. Закінчив Дніпропетровський гірничий інститут, все життя працював у вугільній промисловості, займав керівні посади на шахтах «Степова» та «Дніпровська». Його знали як висококваліфікованого  спеціаліста, надійного товариша, відкриту та щиру людину.

На початку повномасштабного вторгнення у березні 2022 року Сергій був мобілізований до лав Збройних сил України, де гідно ніс службу  командиром бойової машини - командиром відділення механізованого батальйону військової частини.

У полеглого Героя залишились батьки, дружина і двоє синів 26 і 21 років.

Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Сергія.

Шановні першотравенці, просимо віддати шану і провести полеглого Героя в останню путь. Прощання з Ріпним Сергієм відбудеться 13 грудня об 11.30 годині на вулиці Кобзаря біля будинку 1.

Доземний уклін і вічна пам'ять нашому загиблому Захиснику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь