Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенськ знову втратив на війні свого Героя

Дата: 28.12.2023 13:36
Кількість переглядів: 317

Фото без описуЗі скорботою сповіщаємо, що 22.12.2023 під час виконання бойового завдання в районі  Бахмута на Донеччині  загинув наш земляк Плавшуда Іван Сергійович, 1989 р.н.

Іван навчався у Першотравенській школі № 4, потім закінчив Дніпропетровський гірничий інститут. Багато років працював на шахтах «Ювілейна» та «Сташкова», а останнім часом - на «Укрзалізниці».

Плавшуда Іван був мобілізований до лав Збройних сил України  у березні 2023 року та гідно ніс службу командиром кулеметного відділення у легендарній 93-й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр», мав звання молодшого сержанта.  Він загинув як справжній Герой під час виконання бойового завдання, захищаючи рідну землю від окупантів.

Іван  був доброзичливою і товариською людиною, займався спортом та дуже любив свою родину. Як справжній патріот України, не вагаючись, став на захист Батьківщини.

У загиблого Героя залишилися батьки, сестра, дружина та дві доньки (7 та 12 років).

Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого Плавшуди Івана Сергійовича.

Шановні першотравенці, просимо віддати шану і провести полеглого Героя в останню путь. Прощання з Плавшудою Іваном відбудеться 29 грудня о 12.00 годині на вулиці Кобзаря біля будинку 5-А.

Доземний уклін і вічна пам'ять нашому загиблому Захиснику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь