A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Виконком заслухав звіт про виконання бюджету громади за 2023 рік

Дата: 07.02.2024 17:23
Кількість переглядів: 124

Фото без опису06 лютого відбулось засідання виконавчого комітету Першотравенської міської ради. Члени виконкому розглянули 30 нагальних питань.

Про підсумки виконання бюджету міської територіальної громади за 2023 рік поінформувала Тетяна Макаренкова, заступник міського голови – начальник міського фінуправління. Зокрема вона зазначила, що на заходи з благоустрою, зовнішнє освітлення, обслуговування дорожнього господарства тощо спрямовано 10,9 млн грн, на підтримку МЖКП для погашення заборгованості за енергетичні ресурси та на підготовку до опалювального сезону - 30,8 млн грн.

Завершуються роботи з капітального ремонту доріг на вулицях Леоніда Каденюка і Незалежності та з будівництва міського резервуара для зберігання питної води.

Окрім того, кошти направлялись на придбання медичного обладнання, оргтехніки для бюджетних установ, облаштування найпростіших укриттів у медичних і освітніх закладах, капітальний ремонт будівлі амбулаторії ЗПСМ № 2, на придбання тракторів, причепу, косарки для КП «ТЕРРА-НОВА», облаштування міської системи оповіщення тощо.

Також члени виконавчого комітету заслухали звіти про роботу КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр»,  виконання програм «Здоров’я населення м. Першотравенська на період 2021-2025 років» і «Турбота» за 2023 рік, взяли на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов,  та ухвалили низку рішень щодо захисту законних прав неповнолітніх осіб.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь