Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Знову сумна звістка. На щиті повертається першотравенський Захисник…

Дата: 12.02.2024 10:54
Кількість переглядів: 184

Фото без описуЗі скорботою сповіщаємо про загибель Міщенка Олександра Олександровича, 10.11.1987 р.н., який боронив Україну від російських окупантів. Це сталося у липні минулого року під час виконання ним бойового завдання на Донецькому напрямку поблизу м. Авдіївки.

Олександр народився в Миколаївській області. З 2014 року він мешкав у Першотравенську, працював гірником на підприємствах ДТЕК «Павлоградвугілля».

У квітні 2023 року Міщенко Олександр був мобілізований у ряди ЗСУ і не вагаючись став на захист рідної землі. Він ніс службу в 35 окремій бригаді морської піхоти імені Михайла Остроградського та виконував завдання безпосередньо на лінії фронту.

Олександр був товариською, відкритою людиною, цінував сім’ю та дуже любив дітей. У полеглого Героя залишились батьки, дружина,  дочка 11 років і синочок 7 років.

Першотравенська громада, міська рада, її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, побратимам Олександра.

Шановні першотравенці, просимо віддати шану і провести полеглого Героя в останню путь. Прощання з Міщенком Олександром відбудеться 13 лютого о 12.00 годині на вулиці Леоніда Каденюка (Гагаріна), біля будинку 10.

Доземний уклін і вічна пам'ять нашому загиблому Захиснику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь