A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Оголошення про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 13.02.2024 09:03
Кількість переглядів: 35

Фото без описуПершотравенське міське житлово - комунальне підприємство, ідентифікаційний код юридичної особи за ЄДРПОУ: 32598423, місцезнаходження суб᾽єкта господарювання: 52800, Дніпропетровська область, Синельниківський район, м.  Першотравенськ, вул. Молодіжна,12, контактний номер телефону+38-056-335-20-08, адреса електронної пошти:mgkp1.2003@gmail.com, місцезнаходження промислового майданчика № 1: 52800, Дніпропетровська область,Синельниківський район, м. Першотравенськ, вул. Молодіжна, 12 та вул. Молодіжна, 14А, оголошує про свій намір отримати дозвіл на викиди в атмосферу від джерел викидів для існуючогопідприємства згідно ПКМУ №302 від 13.12.2002 р. Відомості про наявність висновку з ОВД: діяльність підприємства не підлягає оцінці впливу на довкілля згідно з Законом України «Про оцінку впливу на довкілля», який набрав чинності у 2017 році.

Загальний опис об’єкта: Першотравенське міське житлово - комунальне підприємство здійснює господарську діяльність по теплозабезпеченню мешканців міста Першотравенськ. Джерелами утворення забруднюючих речовин на підприємстві є котельня, що обладнана котлами, які  працюють на вугіллі. Також на території проммайданчика знаходяться склад вугілля, металообробні верстати, електрозварювальні пости та стоянка автотранспорту.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: вуглецю діоксид, азоту (1) оксид [N2O], оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) в перерахунку на діоксид азоту, оксид вуглецю, діоксид сірки, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, хром та його сполуки(у перерахунку на хром), свинець та його сполуки (у перерахунку на свинець), нікель та його сполуки(у перерахунку на нікель), мідь та іі сполуки (у перерахунку на мідь), ртуть та її сполуки (у перерахунку на ртуть), арсен та його сполуки (у перерахунку на арсен), цинк та його сполуки (у перерахунку на цинк), метан, неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС), залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо), манган та його сполуки (у перерахунку на діоксид  мангану), фтористий водень, вуглеводні насичені С1219. Загальний викид забруднюючих речовин складає 5187,537т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: на підприємстві не має виробництв та устаткування на якому повинні впроваджуватися найкращі існуючі технології та методи керування.

Перелік заходів щодо скорочення викидів: заходи не встановлюються, так як виконуються санітарні та екологічні нормативи.

Дотримання виконання природоохороних заходів щодо скорочення викидів: для даного підприємства не було встановлено заходи щодо  скорочення викидів.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: викиди відповідають технологічному регламенту і проектним показникам, що відповідає вимогам Наказу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України
N 309 від 27.06.2006.

Пропозиції і зауваження юридичні і фізичні особи можуть направляти в Дніпропетровську обласну державну адміністрацію за адресою м. Дніпро, пр. О. Поля, 1, тел. 0-800-505-600.        

Строки подання зауважень та пропозицій: громадські організації і приватні особи можуть звернутися з зауваженнями і пропозиціями за вказаними адресами упродовж одного місяця з дати виходу повідомлення про намір.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь