A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Громадські організації міста і простір Veteran Hub починають співпрацю у сфері ветеранської політики

Дата: 23.02.2024 11:35
Кількість переглядів: 138

Фото без опису22 лютого відбулася зустріч активістів ветеранської громадської організації «Щит» з представниками громадської організації «Простір суспільних ініціатив» та міжрегіонального простору Veteran Hub. Мережа просторів Veteran Hub створена для всебічної підтримки військових, ветеранів війни та їх близьких у Київській, Вінницькій і Дніпропетровській областях.

На зустрічі представники Veteran Hub відповіли на запитання активістів і поінформували про ініціативи щодо розвитку ветеранської спільноти та безпосередню допомогу родинам Захисників і Захисниць у той час, коли їхні близькі перебувають на службі. Зокрема менеджери Veteran Hub проводять юридичні і психологічні консультації та надають підтримку щодо соціальної адаптації воїнам, які повертаються до мирного життя. Пріоритетною для мережі є діяльність, спрямована на налагодження внутрішніх робочих процесів і забезпечення ефективної роботи ветеранських і благодійних організацій на місцях.

За підсумками цієї зустрічі представники громадських організацій «Щит» і «Простір суспільних ініціатив» та мережі Veteran Hub визначили питання щодо подальшої  співпраці.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь