A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

До другої річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну

Дата: 23.02.2024 16:38
Кількість переглядів: 68

Фото без опису24 лютого спливає два роки від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала 10 років тому з окупації Криму. Збройною агресією  в Україну росія розв’язала континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки. Світ зіткнувся з режимом, який силою перекроює кордони і запроваджує новітній тоталітаризм.

Метою російського нападу на Україну є не просто окупація територій, а знищення нашої ідентичності, геноцид українського народу.  Ідеологія рашизму, офіційно заперечує існування українців як окремої нації. Люди, які не погоджуються з цим, підлягають фізичному знищенню.

На окупованих територіях росіяни повторюють найгірші практики нацизму – масові розстріли, депортації, знущання з населення, плюндрування та розкрадання приватної власності. Не маючи спроможності перемогти на полі бою, держава-терорист вдається до ракетних обстрілів і бомбардувань населених пунктів України та її критичної інфраструктури. 

Наразі завдяки зусиллям ЗСУ, Національної гвардії України, потужній підтримці населення наших захисників та масовому волонтерському руху наступ військ рф вдалося стримати. Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання людей та свободу країни. У цій війні Україна захищає свої ідентичність і цінності, як частину європейських. Наші воїни зараз проливають кров і за вільну, демократичну Європу. Ми вдячні партнерам за військову, політичну, фінансову і гуманітарну підтримку. Втім, для перемоги Україна потребує більш суттєвої допомоги, передусім – у військовій сфері.

Сьогодні Україна стримує російську збройну агресію надзвичайними зусиллями. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі.

Разом переможемо!

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь