A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

На засіданні виконкому звітували про роботу МЖКП зі стягнення заборгованості за комунальні послуги

Дата: 28.02.2024 16:34
Кількість переглядів: 148

Фото без опису27 лютого відбулось засідання виконавчого комітету Першотравенської міської ради. Члени виконкому розглянули  9 нагальних питань. Про роботу МЖКП зі стягнення заборгованості за спожиті житлово-комунальні послуги з населення та суб’єктів господарювання усіх форм власності за 2023 рік поінформувала директорка підприємства Ірина Кривенко. Вона зазначила, що  торік підприємством до міського суду було подано 34 позовні заяви до боржників за комунальні послуги на загальну суму понад 1,3 млн грн. Судом було прийнято 19 рішень про стягнення заборгованості на користь МЖКП на суму 356,5 тис. грн.

У 2023 році державною та приватною виконавчими службами з боржників було стягнуто на користь підприємства 407 тис. грн. На 1 січня поточного року на виконанні у цих службах залишалось 213 проваджень на суму близько 2,9 млн грн.

У результаті безпосередньої роботи підприємства з боржниками в 2023 році було відшкодовано 15,8 млн грн. Суб'єкти підприємницької діяльності відшкодували МЖКП 1,2 млн грн із заборгованих 7,7 млн грн.

Торік підприємством із споживачами було укладено 87 договорів реструктуризації боргів на суму 835 тис. грн. За такими договорами відшкодовано 417,6 тис. грн.

Фото без описуНа засіданні члени виконавчого комітету погодили фінансовий план і виробничу програму МЖКП на 2024 рік та встановили з 1 березня нові тарифи на тепло, водопостачання і водовідведення. Для населення та бюджетних установ нові тарифи будуть застосовуватись не раніше ніж через 6 місяців після завершення в країні воєнного стану.

Також члени виконкому ухвалили низку рішень щодо благоустрою та захисту законних прав неповнолітніх осіб.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь