A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

ВАУЧЕР НА НАВЧАННЯ – НОВІ МОЖЛИВОСТІ!

Дата: 12.03.2024 14:03
Кількість переглядів: 103

Фото без описуЯк підвищити конкурентоспроможність на ринку праціВаучер на безкоштовне навчання – це унікальна можливість підвищити свій фаховий рівень або здобути нову професію чи спеціальність за допомогою Державної служби зайнятості.

Як це працює? Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право безоплатно пройти навчання за затвердженим Переліком професій, спеціальностей для навчання, за якими може бути виданий ваучер.

Вартість ваучера – не більше 10- кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Наразі максимальна вартість ваучера становить 30280 грн.

Оплачує ваучер Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа можуть оплатити різницю з власних коштів.

Слід зауважити, що ваучер на навчання видається службою зайнятості визначеним категоріям громадян, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні, та відповідають певним вимогам.

Для отримання ваучера на навчання можна звернутися до Першотравенського відділу Синельниківської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості або подати заявку онлайн.

Як подати заявку на отримання ваучера на навчання онлайн?

На порталі Державної служби зайнятості скористайтеся посиланням Подати заявку на отримання ваучера на навчання онлайн.

Зробіть декілька кроків:

  • Заповніть онлайн форму для отримання послуги.

  • Заповнена заявка автоматично відправляється до відповідного центру зайнятості. Ваша заявка буде опрацьована протягом 3-ох робочих днів.

  • Очікуйте повідомлення від кар’єрного радника про подальші кроки на вказані електронну пошту та ваш контактний номер телефону.

Після проходження навчання здобувач освіти отримає диплом про освіту державного зразка або свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Телефон для довідок Першотравенського відділу  Синельниківської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості:  0668523301

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь