Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулось чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 19.03.2024 14:24
Кількість переглядів: 33

Фото без опису15 березня 2024 року відбулось чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Першотравенської міської ради. У засіданні взяли участь начальник Першотравенського відділу Синельниківської філії ДОЦЗ Оксана Міщенко, начальник відділу прийому громадян та призначення соціальних виплат Першотравенського УПСЗН Марія Недашківська.

Під час засідання обговорили низку актуальних для внутрішньо переміщених осіб питань:

- про законодавчі зміни щодо умов призначення допомоги на проживання для ВПО (ПКМУ від 20.03.2022 № 332 «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам» зі змінами);

- про діючі програми Служби зайнятості спрямовані на працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та заохочення роботодавців до їх працевлаштування.

В ході засідання присутні вирішили прийняти активну участь в опрацюванні пропозицій обласної Ради ВПО та Ради ВПО м. Дніпра до ПКМУ від 20.03.2022 № 332 «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам», провести інформування ВПО щодо особливостей призначення допомоги на проживання для ВПО та про діючі програми Служби зайнятості спрямовані на працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та заохочення роботодавців до їх працевлаштування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь