A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 20.03.2024 16:11
Кількість переглядів: 106

Фото без опису20 березня відбулось засідання виконавчого комітету Першотравенської міської ради. Члени виконкому розглянули 32 питання.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Яковіненко поінформував про організацію оплачуваних громадських робіт у місті у 2024 році. З його слів, громадські роботи з благоустрою території міста  проводитимуться на базі КП «ТЕРРА-НОВА». На підприємстві будуть створені додаткові тимчасові робочі місця для працевлаштування з числа зареєстрованих безробітних містян, зокрема внутрішньо переміщених осіб.

Члени виконавчого комітету заслухали інформацію про виконання у 2023 році Програми соціального захисту та підтримки дітей у м. Першотравенську на 2021-2025 роки. Зокрема, у рамках Програми проводились заходи щодо соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Торік було здійснено 38 рейдів «Діти вулиці», обстежено 78 сімей, працівники служби у справах дітей взяли участь у 137 судових засіданнях з питань соціального захисту прав неповнолітніх. Всього заходами Програми було охоплено майже 300 дітей вразливих категорій.

Окрім того, на засіданні виконком затвердив оновлені тарифи на соціальні послуги догляду вдома, що надаються територіальним центром надання соціальних послуг. Також було взято на квартирний облік першотравенців, які потребують поліпшення житлових умов, та  внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень для ВПО, оновлено списки громадян, які перебувають на квартирному обліку, та ухвалено низку рішень щодо захисту законних прав неповнолітніх осіб.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь