Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Полеглий Герой повертається додому …

Дата: 22.03.2024 16:28
Кількість переглядів: 214

Фото без описуПершотравенськ знову у жалобі – на щиті повертається загиблий Захисник Аріпов Кирило Муродиллайович, 23.10.1990 р. н. Наш Герой загинув 6 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу с. Времівка Волноваського району.

Він ніс службу на посаді старшого стрільця 108 окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, боронив Україну від російських окупантів на Донеччині.

Кирило закінчив Васильківську середню школу Петропавлівського району. Потім його сім’я переїхала в наше місто. Середню спеціальну освіту він отримав у Західно-Донбаському професійному ліцеї. Тривалий час працював майстром виробничого навчання в одному  із столичних навчальних закладів.

На початку повномасштабного вторгнення, у березні 2022 року, Аріпов Кирило добровільно приєднався до Збройних сил України і відтоді самовіддано боронив країну на передових рубежах війни. Він вже мав бойовий досвід, під час АТО ніс службу у лавах ЗСУ за контрактом. 

Наш Захисник народився в багатодітній родині, тому ще в дитинстві зрозумів, що значить нести відповідальність за близьких людей. Він був чуйною, товариською, дуже різносторонньою людиною. У Кирила залишилась мати, дружина, дванадцятирічна донечка, брати і сестри.

Першотравенська громада, міська рада, її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття близьким і побратимам Кирила.

Дату і місце прощання з нашим Героєм повідомимо пізніше.

Доземний уклін і вічна пам'ять нашому загиблому Захиснику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь