A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулася сесія міської ради

Дата: 11.04.2024 14:11
Кількість переглядів: 106

Фото без опису10 квітня під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулася сесія Першотравенської міської ради. Цього дня депутати розглянули 35 питань.

Міська рада присвоїла посмертно звання «Почесний громадянин міста Першотравенська» за внесок у захист суверенітету та територіальної цілісності країни в період військової агресії рф загиблим військовослужбовцям Аріпову Кирилу, Гуменюку Дмитру та Кізілову Олександру.

На засіданні депутати затвердили Порядок використання коштів субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання міської програми підтримки Збройних сил України, підрозділів сил безпеки і оборони на 2023-2025 роки та виділили кошти на підтримку окремих підрозділів ЗСУ, в яких несуть службу мешканці Першотравенська.

Окрім того, міська рада внесла зміни до Програми розвитку місцевого самоврядування в м. Першотравенську на 2022-2024 роки, Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Першотравенська на 2023-2025 роки і в бюджет міської територіальної громади на 2024 рік та виділила кошти на розробку програм розвитку Муніципального енергетичного плану і розвитку Стратегії екологічної безпеки та  адаптації до зміни клімату.

Також народні обранці розглянули низку земельних питань.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь