A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Непоправна втрата у нашій громаді…

Дата: 23.04.2024 11:22
Кількість переглядів: 116

Фото без описуЗі скорботою сповіщаємо, що 22.04.2024 під час несення військової служби помер наш Захисник Раєвський Станіслав Миколайович, 23.02.1970 р. н. Станіслав родом із м. Амвросіївки Донецької області. Закінчив Горлівський  технікум, отримавши спеціальність «механік». У 2002 році переїхав з родиною до Першотравенська та займався підприємницькою діяльністю.

Із самого початку повномасштабного вторгнення  Раєвський Станіслав добровільно пішов захищати Батьківщину, не дивлячись на те, що мав проблеми із серцем. Він гідно ніс службу в роті постачання 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. Станіслав був висококваліфікованим спеціалістом-механіком та виконував складні роботи з ремонту військової техніки.

Мужній, відповідальний, завжди готовий допомогти та підтримати – таким Станіслав Миколайович назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, побратимів. Станіслав Раєвський був прикладом справжнього патріота, вірного сина України.  Він віддав за Україну найдорожче - своє життя.

Невимовне горе для родини, друзів, побратимів, для всіх, хто знав Станіслава Миколайовича. У нього залишилися дружина, дочка (26 років) та син (19 років).

Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та побратимам померлого Станіслава Раєвського.

Шановні першотравенці, просимо віддати шану і провести  Героя в останню путь. Прощання з Раєвським Станіславом відбудеться 24 квітня о 12.00 годині на вулиці Леоніда Каденюка біля будинку 19.

Доземний уклін і вічна пам'ять нашому Захиснику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь