Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) дошкільним закладам міста надійшли дидактичні матеріали

Дата: 23.04.2024 15:58
Кількість переглядів: 122

Фото без описуВ рамках гуманітарної допомоги  від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) міський відділ освіти виконавчого комітету Першотравенської міської ради отримав від департаменту освіти і науки облдержадміністрації (комунальної установи  "Центр з обслуговування закладів освіти" Дніпропетровської обласної ради") 8 боксів "Навчально-розвивальні матеріали для закладів дошкільної освіти" для раннього розвитку «НУМО, відкривай та розвивай», які розподіляться між двома закладами дошкільної освіти громади.

У кожному боксі – розвиваючі та настільні ігри, зошити, книги та методичні посібники для вихователів. Тому й називається кожна коробка: «НУМО, відкривай та розвивай». Дидактичні матеріали та ігри зацікавлять дошкільнят та сприятимуть у майбутньому навчанні в школі. Творчі завдання допоможуть розвинути фантазію та уяву дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь