Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Схиляємо голови у скорботі…

Дата: 13.05.2024 20:00
Кількість переглядів: 315

Фото без описуПершотравенськ знову у жалобі – на щиті повертається додому загиблий Захисник Персань Сергій Миколайович, 28.04.1979 р. н. Наш Герой загинув 7 травня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі Бахмута на Донеччині.

У серпні 2023 року Сергій добровільно приєднався до лав ЗСУ та гідно ніс службу на посаді стрільця-оператора піхотної роти. Мав звання старшого солдата та боронив країну на передових рубежах війни.

Сергій Персань закінчив Першотравенську середню школу № 5, потім – міське професійно-технічне училище. Працював на шахті «Ювілейна».

Він був справжнім патріотом, вірним сином України і  віддав за неї найдорожче - своє життя. У полеглого Захисника залишились 22-річний син та два брати.

Першотравенська громада, міська рада, її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття близьким і побратимам Сергія.

Шановні першотравенці, просимо віддати шану і провести  Героя в останню путь. Прощання з Персанем Сергієм відбудеться 14 травня об 11.00 годині на вулиці Василя Стуса (Пушкіна) біля будинку 2.

Доземний уклін і вічна пам'ять нашому загиблому Захиснику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь