Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулася сесія міської ради

Дата: 21.05.2024 15:42
Кількість переглядів: 193

Фото без опису20 травня під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулася сесія Першотравенської міської ради. Цього дня депутати розглянули 49 питань.

Народні обранці підтримали звернення міського голови Оксани Вінницької до Кабінету Міністрів України про розгляд та подання до Верховної ради України для затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж м.Першотравенська Дніпропетровської області. Наразі цей проєкт вже отримав погодження суміжних територіальних громад та обласної ради.

Міська рада присвоїла посмертно звання «Почесний громадянин міста Першотравенська» загиблим військовослужбовцям Андруші  Антону, Костарєву Олександру, Локтєву Дмитру, Персаню Сергію і Раєвському Станіславу.

Депутати внесли зміни до рішень міської ради «Про затвердження міської  Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Першотравенська на 2023-2025 роки» і «Про бюджет Першотравенської міської територіальної громади на 2024 рік». Народні обранці перерозподілили кошти та спрямували 6,8 млн грн МЖКП на часткове погашення заборгованості за вугілля; 1,5 млн грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації реконструкції частини приміщень міської лікарні під реабілітаційне відділення; 138 тис. грн на оплату комунальних послуг закладів, в яких мешкають тимчасово переміщені особи, 256 тис. грн на облаштування Алеї пам’яті загиблих Героїв тощо.

Також міська рада затвердила перелік комунальної критичної інфраструктури територіальної громади, звіти щодо виконання фінансових планів МЖКП і КП «ТЕРРА-НОВА» за  2023 рік, звіт про виконання виробничої програми та фінансово-господарську діяльність МЖКП за 2023 рік, фінансовий план і виробничу програму МЖКП на 2024 рік та розглянула низку земельних питань.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь