Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 22.05.2024 11:35
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Предмет закупівлі:

Металеві конструкції з нанесеними зображеннями портретів загиблих Героїв (з монтажем та встановленням включно) за ДК 021:2015 – 44210000-5 Конструкції та їх частини.

 

Обґрунтування доцільності закупівлі:

У 2023 році було закуплено та встановлено 25 металевих конструкції з портретами загиблих Героїв та у березні 2024 року також придбано 8 конструкцій. Станом на початок травня 2024 року всі конструкції використані та встановлені. У зв’язку з продовженням військового стану в Україні та виникненням потреби в закупівлі додаткової кількості конструкцій у розмірі 25 штук є потреба в проведенні відкритих торгів з особливостями. Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) 44210000-5 Конструкції та їх частини.

Обґрунтування обсягів закупівлі:

Обсяги визначено відповідно до нагальної потреби на 2024 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі:

Вибір технічних і якісних характеристик предмета закупівлі обумовлений згідно норм чинного законодавства, вимог інших нормативних документів.

Якість визначена згідно норм чинного законодавства, вимог інших нормативних документів та спрямована на задоволення потреб Замовника.

Обґрунтування чікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення:

Для розрахунку очікуваної вартості закупівлі було отримано комерційні пропозиції від  трьох контрагентів, згідно яких було визначено середню вартість у розмірі 256 245,00 грн. Джерело фінансування закупівлі: кошти місцевого бюджету.

 

                                                                                                                  Уповноважена соба                                                                                                                                                      Катерина КУДІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь