Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Пропонуємо навчання для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Дата: 22.05.2024 14:42
Кількість переглядів: 63

Фото без описуСлужба зайнятості продовжує реалізовувати експериментальний проєкт з організації безкоштовного професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни.

З початку дії ініціативи на Дніпропетровщині вже 39 учасників бойових дій та одна людина з інвалідністю внаслідок війни пройшли навчання за напрямами «Керування БПЛА (дроном): теорія і практика», «Графічний та вебдизайн. Проєктування візуальних комунікацій», «Microsoft Excel та Google-таблиці з нуля до PRO» та «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет».

Заняття проходили на базі Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ. За результатами навчання слухачі отримали сертифікат про підвищення кваліфікації.

Запрошуємо бажаючих скористатися можливістю отримати нові знання та долучитися до розбудови нашої країни. Кожен учасник, що бере участь у проєкті, забезпечується індивідуальним супроводом.

Заявку можна подати онлайн. Рішення щодо направлення на професійне навчання ухвалюється не пізніше ніж на п’ятий робочий день з дня подання документів. Служба зайнятості компенсує витрати на проїзд, проживання та проходження медичного огляду.

Навчання проводиться за понад 100 сучасними професіями та більше ніж 400 освітніми програмами підвищення кваліфікації. Заняття проходять на базі центрів професійно-технічної освіти ДСЗ. Таких по всій Україні працює 8. Зокрема у Дніпрі.

Навчатися можна на денній (вечірній) та дистанційній формі або у форматі дуальної освіти. Строк навчання – до 6 місяців.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Першотравенеського відділу Синельниківської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Незалежності, 12Б.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь