Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Хороші люди йдуть у засвіти…Їх забирає ця клята війна

Дата: 05.06.2024 15:20
Кількість переглядів: 280

Фото без описуІдуть наші земляки. Ті, хто мав би виховувати дітей, працювати на благо країни і відроджувати її… Загинув першотравенець Прохода Олександр Анатолійович,  26.11.1982 р. н.

4 червня під час несення служби в Дніпровському районі він потрапив під ракетний обстріл.

Олександр навчався в школі № 3, закінчив  Новомосковський кооперативний коледж економіки і права, деякий час працював у міському відділі поліції, потім - на шахті «Дніпровська».

27 лютого 2022 року він добровільно приєднався до лав Збройних сил України, де стійко ніс службу на посаді стрільця-снайпера. Олександр був справжнім патріотом, вірним сином України і віддав за неї найдорожче - своє життя.

У полеглого Захисника залишились дружина, 2 сини, 15 і 9 років, батько, мати і сестра.

Першотравенська громада, міська рада, її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття близьким і побратимам Олександра.

Шановні першотравенці, просимо віддати шану і провести  Героя в останню путь. Прощання з відбудеться 6 червня о 12.00 годині на вулиці Ювілейній, біля будинку 10.

Доземний уклін і вічна пам'ять нашому загиблому Захиснику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь