Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Щодо методичних рекомендацій «Гайд безбар’єрних подій»

Дата: 06.06.2024 14:25
Кількість переглядів: 74

У рамках реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 р. № 366, відповідно до пункту 6 Протокольного рішення Ради безбар’єрності від 29.03.2024 виконавчий комітет Першотравенської міської ради пропонує ознайомитися з методичними рекомендаціями «Гайд безбар’єрних подій» (http://surl.li/smnqh - у форматі книги, http://surl.li/smnqm, яку можна завантажувати) для їх використання під час проведення публічних заходів.

«Гайд безбар'єрних подій» створено за ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар'єрів». Проєкт реалізується громадською організацією «Безбар'єрність» за підтримки спільноти «Бізнес без бар'єрів», зокрема компанії ДТЕК, у співпраці з командою київського проєкту «Кураж».

"Гайд безбар’єрних подій" – це ще один розділ «Довідника безбар’єрності» (https://bf.in.ua/) — гіду з коректного спілкування, в якому зафіксовані нові норми безбар'єрної мови.                    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь