Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Центр громадської активності Західного Донбасу долучається до заходів з покращення умов перебування ВПО

Дата: 10.07.2024 10:34
Кількість переглядів: 121

Фото без описуПроєкт Центру громадської активності Західного Донбасу «Підтримка місцевих ініціатив для вирішення критичних потреб» допоможе покращити умови перебування внутрішньо переміщених осіб, які оселяться в гуртожитку на вул. Ювілейній в м. Першотравенську.
В межах проєкту - закупівля в гуртожиток меблів та побутової техніки. Це дозволить підтримати близько 50 наших співгромадян, які через бойові дії були змушені покинути свої домівки.
Основні завдання проєкту ― це забезпечення необхідними меблями і обладнанням, а також підтримка місцевих ініціатив, спрямованих на допомогу ВПО, вирішення гуманітарних потреб людей у скрутній життєвій ситуації.
Проєкт "Підтримка місцевих ініціатив для вирішення критичних потреб" реалізується Helvetas Swiss Intercooperation в межах підтримки України з боку Швейцарії за фінансування Swiss Solidarity.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь