Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

На зустрічі з міським головою шукали вирішення проблемних питань життєдіяльності громади

Дата: 18.07.2024 11:49
Кількість переглядів: 112

Фото без опису15 липня 2024 відбулась зустріч міського голови Оксани Вінницької з радницею прем’єр-міністра України Валентиною Москаленко, виконавчим директором «Асоціації вугільних громад» Андрієм Табінським і керівником департаменту по взаємодії з місцевими органами влади ДТЕК Енерго Віктором Дибашем. У ній також взяли участь заступник міського голови – начальник міськфінуправління Тетяна Макаренкова, директорка проєктів СКП «Агенція розвитку та відновлення громад Присамар’я» Першотравенської міської і Петропавлівської селищної рад Римма Селіна, менеджерка цього СКП Ольга Дубкова.

На зустрічі обговорили проблемні питання та шляхи подолання нових викликів  у зв’язку з реалізацією заходів з трансформації вугільних регіонів, які постали перед нашою територіальною громадою.

Питання забезпечення містян водою та теплом залишається ключовим. Очільниця міста Оксана Вінницька акцентувала увагу на необхідність пошуку альтернативних джерел для забезпечення міських систем тепло- та водопостачання та загальної їх модернізації. Залучення інвестицій, зокрема міжнародних, у розвиток інфраструктури Першотравенська допоможуть вирішити ці нагальні питання.

Завдяки такій співпраці ми сподіваємось залучити додаткові ресурси для реалізації власних проєктів та вирішення поточних питань життєдіяльності громади. Впевнені, що разом зможемо подолати всі труднощі і забезпечити сталий розвиток нашого міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь