Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті міської ради

Дата: 22.07.2024 16:54
Кількість переглядів: 32

Фото без описуПершотравенська міська територіальна громада - одна з чотирнадцяти громад в Україні, яка виборола право брати участь у міжнародному проєкті "Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні: ФАЗА ІІ". Він є частиною програми "Сталий розвиток через вдосконалене місцеве врядування" (SDLG) і реалізується VNG International за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів і Асоціації міст України. Наша громада працюватиме в цьому проєкті за напрямками «Безпека, захищеність, стійкість» і «Децентралізація та Демократизація».

На засіданні, яке відбулося 22 липня, для покращення взаємодії органів виконавчої влади з громадськістю, забезпечення її участі у формуванні та реалізації державної і регіональної політики, враховуючи умови воєнного стану громадською радою були внесені відповідні зміни до Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Першотравенської міської ради.

Громадська рада є важливим інструментом комунікації між владою і громадою, завдяки якому найбільш оперативно і конструктивно вирішуються нагальні питання суспільного значення.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь