Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Внесено зміни до Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Першотравенської міської ради

Дата: 30.07.2024 15:35
Кількість переглядів: 37

Фото без опису29 липня виконавчий комітет затвердив зміни до Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Першотравенської міської ради, які були прийняті членами громадської ради 22 липня на засіданні ради для покращення взаємодії органів виконавчої влади з громадськістю, забезпечення її участі у формуванні та реалізації державної і регіональної політики.

Такі зміни необхідні в нинішніх умовах  в роботі з громадськістю, оскільки з липня цього року наша територіальна громада бере участь у міжнародному Фото без описупроєкті "Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні: ФАЗА ІІ", який реалізується Агентством міжнародного співробітництва Асоціації муніципалітетів Нідерландів VNG International за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів і Асоціації міст України. Один із напрямів, в якому працюватиме громада - «Децентралізація та Демократизація».

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь