Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вшануємо пам'ять загиблого Героя

Дата: 09.10.2024 09:07
Кількість переглядів: 74

Фото без описуУ важких боях з окупантами загинув наш земляк Лисиця Андрій Миколайович у віці 46 років.  Це сталося 29 вересня під час виконання ним бойового завдання в районі населеного пункту Липці на Харківщині. 
Андрій народився 29.01.1978 в селі Славне Синельниківського району Дніпропетровської області. 16 років проживав у Першотравенську. 


Він навчався в Українській середній загальноосвітній школі Межівського району, закінчив Покровський педагогічний фаховий коледж за спеціальністю «Вчитель трудового навчання». Працював учителем у селі Українка, пізніше вивчився на працівника залізничного транспорту.
Наш Захисник ніс службу на посаді гранатометника роти спеціального призначення, на бронетранспортерах військової частини 3102. Він загинув, як Герой, мужньо боронячи Україну і всіх нас від російських загарбників.
Андрій був відданим патріотом України, мав багато друзів, був різносторонньою, доброзичливою людиною, гарним товаришем, відповідальним на роботі і чуйним з близькими.
У загиблого Героя залишилися дружина, дев’ятирічний син і сестра. 
Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого Лисиці Андрія.
Поховання відбудеться у селі Славне Межівської селищної громади.
Доземний уклін і вічна пам'ять нашому загиблому Захиснику!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь