A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вічна пам'ять Захиснику…

Вічна пам'ять Захиснику…

Вчора, 3 вересня, зупинилося серце нашого земляка колишнього військового учасника АТО Бєгункова В’ячеслава Володимировича, 26.09.1988 р. н. У перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну в лютому 2022 року він був мобілізований до лав Збройних сил України. В’ячеслав ніс службу старшим стрільцем у 25 окремій повітрянодесантній Січеславській бригаді у складі Десантно-штурмових військ на передових рубежах війни. Під час виконання бойового завдання він отримав дуже тяжке поранення, тривалий час лікувався, а в травні 2023 був вимушений звільнитися з лав ЗСУ за станом здоровʼя.

17:27 04.09.2023

Першокласники отримали подарунки до початку навчального року

Першокласники отримали подарунки до початку навчального року

Міський голова Оксана Вінницька привітала з початком нового навчального року та вручила подарунки учням першого класу. Вона побажала дітям, які тільки розпочинають свій шлях у країну знань, успіхів у навчанні, яскравого насиченого шкільного життя та мирного неба.  

13:14 04.09.2023

3 вересня - День підприємця України

3 вересня - День підприємця України

Роль українських підприємців у розвитку економіки країни складно переоцінити. Навіть в умовах війни вони, невпинно працюють та наповнюють державну казну податками, надають населенню найрізноманітніші товари і послуги.

08:00 03.09.2023

Вітання міського голови з Днем знань

Вітання міського голови з Днем знань

1 вересня – це перший день навчального року. Зазвичай навчальний рік відкривають святковою лінійкою. Але, на жаль, вдруге ми зустрічаємо це свято в умовах воєнного стану.

09:45 01.09.2023

Дітей пільгових категорій привітали  з Днем знань

Дітей пільгових категорій привітали з Днем знань

30 серпня в рамках соціальної акції "Урок" та з нагоди Дня знань  діти пільгових категорій (діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти під опікою та піклуванням; діти, які виховуються в прийомних сім'ях і дитячих будинках сімейного типу, діти із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах) отримали подарунки від  міського голови Оксани Вінницької.

13:32 31.08.2023

У Першотравенську вшанували пам'ять загиблих Захисників

У Першотравенську вшанували пам'ять загиблих Захисників

У День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України на меморіалі Слави поклали квіти до пам’ятного знаку полеглим оборонцям. Присутні вшанували пам'ять тих, хто ціною власного життя відстоював незалежність України, чиїй мужності ми завдячуємо можливістю жити на своїй землі у рідному домі.

14:19 29.08.2023

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Цю дату було встановлено в серпні 2019 року для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, які віддали життя за Батьківщину, як нагадування про одну із найтрагічніших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

08:31 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь