A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новини Гіду з держпослуг

Для тих, хто потребує допомоги, — інформація про соціальні послуги на Гіді

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі». Ділимось необхідною інформацією про базові соціальні послуги  на Гіді.

15:47:19 11.11.2022

Для тих, хто бажає працювати в Україні, — інформує Гід з держпослуг

У своїй боротьбі за волю українці не одні. Про це свідчить підтримка іноземних держав у різних сферах: оборонній, гуманітарній, інформаційній. Щоб допомогти Україні та українцям, громадяни інших держав часто приїздять до нас особисто.  Для тих, хто планує запросити, допомогти з оформленням перебування та роботою іноземцям в Україні, — ділимось добіркою держпослуг на Гіді.

15:57:03 27.10.2022

Для фармацевтів і провізорів — інформація на Гіді з держпослуг

8 жовтня у світі відзначають День фармацевта. Працівники аптек мужньо продовжують свою щоденну працю і під час карантину, і у воєнний стан.  Для тих, хто виготовляє, доставляє та продає ліки, ділимось добіркою держпослуг у відповідній сфері на Гіді.

15:17:41 20.10.2022

Для тих, хто будує міста, — інформує Гід з держпослуг

Попри те, що ворог безжально руйнує наші міста і села, український народ все неодмінно відновить та відбудує. І все стане лише кращим, сучаснішим та комфортнішим! Для тих, хто будує хмарочоси, мости, та інші архітектурні шедеври, ділимось добіркою держпослуг у сфері архітектури на Гіді.  

15:13:20 20.10.2022

Про захист довкілля — інформація на Гіді з держпослуг

26 вересня у світі відзначають Всесвітній день здоров'я довкілля. Навіть в умовах повномасштабної війни росії проти України ми мусимо дбати про збереження навколишнього середовища для комфортного життя майбутніх поколінь. Наші ліси, степи, гори і водойми — все це багатство українського народу, а отже, і наша відповідальність за їх збереження.  

15:11:53 20.10.2022

Гід з держпослуг для міжнародної підтримки

Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді. Для перебування в Україні Видача запрошення для в'їзду в Україну Продовження строку перебування на території України Посвідка на тимчасове проживання Для інвестицій

15:16:45 01.09.2022

Держпослуги на Гіді для безробітних

Один із наслідків повномасштабної війни — зникнення приблизно 4,8 млн робочих місць. А це 30% від довоєнної кількості. Такими є дані від МОП.  Так, наш ринок праці поступово відновлюється — компанії повертаються чи релокуються, відкриваються нові бізнеси та справи. Однак це ще не перемога над безробіттям. Адже є українці, яким довелося евакуюватися в більш безпечні райони без можливості працювати дистанційно. Також зник попит на певні категорії послуг та робіт. Таких прикладів можна згадати чимало. Але всіх їх об’єднує одне – людям потрібна допомога. Тому спеціально для них ми зібрали найактуальніші послуги на Гіді. Організаційні моменти

16:44:38 29.08.2022

Для власної справи — держпослуги на Гіді

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям — сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу. Для всіх, хто бажає діяти, зібрали добірку необхідних держпослуг на Гіді.

15:59:41 22.08.2022

Залишатися на зв'язку: добірка актуальних держпослуг на Гіді

Від 24 лютого фраза «Як ти?» набула особливий сенс. Вона скрізь: у щоденних повідомленнях у месенджерах, у 5-хвилинних дзвінках, щоб почути рідний голос та заспокоїтися, у дописах усіх небайдужих... Прикладів наводити можна ще багато, однак вони будуть про одне: про те, як слова стали мовою любові для всіх українців.  Щодня герої телекомунікаційного фронту роблять усе можливе та неможливе, аби ми могли так підтримувати одне одного. А ми сьогодні хочемо нагадати вам про держпослуги, з якими можна зробити внесок у зв'язок українців.

12:29:49 26.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь