A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенська ДПІ ГУ ДПС у Дніпропетровській області

Доступ до публічної інформації

Протягом січня – листопада 2022 року до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) надійшло 173 запити на отримання публічної інформації. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року кількість запитів зменшилась на 143 одиниці або на 82,66 % (у січні – листопаді 2021 року – 316 письмових запитів).

14:03:46 06.12.2022

Єдиний внесок для платника – резидента Дія Сіті

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування -  Павлоградський регіон) звертає увагу, що єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування для платника – резидента Дія Сіті, який у календарному місяці відповідав вимогам, визначеним пунктами 2 та 3 частини першої, пунктом 10 частини другої статті 5 Закону України «Про стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні», встановлюється:

14:03:14 06.12.2022

Визначення доходів платників єдиного податку І-ІІІ групп

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) інформує платників податків, що відповідно до п.292.11 ст. 292 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) до складу доходу, визначеного ст. 292 ПКУ, не включаються:

13:59:18 06.12.2022

Які земельні ділянки, не підлягають оподаткуванню земельним податком?

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування -  Павлоградський регіон) повідомляє, що земельний податок не сплачується за:

08:31:34 06.12.2022

Спливає строк подання декларації на отримання податкової знижки за 2021 рік

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) нагадує, що відповідно до норм ст.166 Податкового кодексу платники податку на доходи фізичних осіб мають право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

08:30:50 06.12.2022

Сплатити суму збору з одноразового добровільного декларування можна за допомогою QR-коду

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії  Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) інформують, що після подання платником «Звітної»/«Звітної нової»/«Уточнюючої» одноразової (спеціальної) добровільної декларації автоматично відкривається інтегрована картка платника за відповідною територією та в Електронному кабінеті (приватна частина) в розд. «Стан розрахунків з бюджетом» стає доступна інформація з відображенням реквізитів для сплати задекларованих сум збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування з можливим використанням однієї із наявних платіжних систем та/або згенерованого QR-коду за кодом платежу 11011100.

08:30:27 06.12.2022

Який день вважається днем сплати єдиного внеску?

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування -  Павлоградський регіон) звертає увагу, що днем сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) вважається:

08:30:10 06.12.2022

Протягом січня – листопада 2022 року до державного бюджету надійшло 642,1 млрд гривень

Платники продовжують підтримувати нашу державу, сумлінно сплачуючи до бюджету податки. Завдяки активній громадянській позиції наших платників у воєнний час держава стабільно отримує кошти для забезпечення Збройних Сил України та соціальних виплат.

08:29:05 06.12.2022

Повноваження сільських, селищних, міських рад щодо податків та зборів, визначені Законом України № 1914

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) повідомляє, що Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» визначено повноваження сільських, селищних, міських рад щодо податків та зборів.

08:28:58 06.12.2022

Платники податку на доходи фізичних осіб мають право на податкову знижку

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) нагадує платникам податку на доходи фізичних осіб про право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року. Для отримання податкової знижки громадянину необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи. Разом з декларацією необхідно надати платіжні та розрахункові документи, зокрема, квитанції, фіскальні або товарні чеки, прибуткові касові ордери, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і особу, яка звертається за податковою знижкою (їх покупця (отримувача), а також копії договорів за їх наявності в яких обов'язково повинно бути відображено вартість послуг і строк оплати за такі послуги.

08:28:36 06.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь