A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новини

Дата: від до Скинути

МОЗ УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ

МОЗ УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ

У всьому світі, зокрема, в Україні, відзначається зростання захворюваності у людей на коронавірусну інфекцію та грип. У січні 2024 року в Україні зареєстрували випадки нового субваріанту штаму коронавірусу

11:31 08.02.2024

Пам’ятайте про дотримання правил пожежної безпеки

Пам’ятайте про дотримання правил пожежної безпеки

Шановні громадяни! Опалювальний сезон ще продовжується. Тож, ризик виникнення пожежі від опалювальних пристроїв залишається високим. Тому будьте обережні в своїх будинках: слідкуйте за справністю печей опалення та димоходів, вчасно очищайте димоходи від сажі. Не забувайте про справність електромереж: не перенавантажуйте електромережу одночасним увімкненням багатьох електроприладів, слідкуйте за справністю вимикачів, розеток та іншого електрообладнання. Також не забувайте про безпеку дітей: розповідайте їм про небезпеку вогню та наслідки від пожеж, навчайте на власному прикладі безпеці життєдіяльності. Пам’ятайте, дотримання простих правил пожежної безпеки убереже вас та ваших рідних від нещасних випадків та врятує вас та ваше майно від вогню. А при виникненні надзвичайної ситуації не забувайте номер для екстреного виклику пожежно-рятувального підрозділу «101».

16:15 07.02.2024

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА – 2023»

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА – 2023»

Національний конкурс «Благодійна Україна» – це загальнонаціональний проєкт з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних/волонтерських ініціатив в українському суспільстві. Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України». У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу задля вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня до 31 грудня 2023 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) і будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

16:43 06.02.2024

Загиблих першотравенських Захисників нагородили посмертно

Загиблих першотравенських Захисників нагородили посмертно

06 лютого у виконкомі Першотравенської міської ради вшанували пам`ять загиблих військовослужбовців Олександра Маслова і Дмитра Клочка, які захищали Батьківщину та віддали життя за українську землю і кожного з нас. 

16:12 06.02.2024

Міський голова провела особистий прийом громадян

Міський голова провела особистий прийом громадян

5 лютого очільниця міста Оксана Вінницька провела прийом громадян з особистих питань. До неї звернулося 9 першотравенців. На зустрічі були присутні керівники відповідних служб виконавчого комітету, керівники МЖКП та ТОВ «Востокагроінвест».

15:55 05.02.2024

29 січня - День пам'яті героїв Крут

29 січня - День пам'яті героїв Крут

Сьогодні українці вшановують оборонців Крут та згадують події кінця січня 1918 року, коли молоді захисники Української Народної Республіки вписали нову сторінку в історію українського визвольного руху - бій під Крутами. Це важлива частина нашої національної історії, яка нагадує, що державність без армії неможлива.

09:13 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь