A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відділ з питань цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи

Шановні громадяни! Будьте обережні при зануренні в крижану воду на Водохреща, не допускайте переохолодження організму!

У зв’язку зі святкуванням Водохреща Господня, 19 січня, відділ цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Першотравенської міської ради звертається із застереженням бути вкрай обережними, перебуваючи поблизу водних об’єктів під час святкування:

08:52:48 13.01.2022

Шановні мешканці міста!

Щоб наслідки пожежі не затьмарили свята дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки, а саме: - при покупці піротехнічних засобів вимагати від продавця копії сертифіката якості; -  перевірити наявність на піротехнічному виробі або його упаковці інформації про термін придатності виробу або його гарантійний термін; - пам’ятати, що при кожному піротехнічному виробі в обов’язковому порядку повинна бути інструкція із застосування. Інструкція може бути нанесена на корпусі піротехнічного виробу або його споживчій упаковці.

13:50:21 30.12.2021

Шановні мешканці міста!

З метою ефективної розбудови системи цивільного захисту на території міста Першотравенська, популяризації розвитку добровільної та місцевої пожежної охорони, створення місцевих і добровільних пожежно-рятувальних підрозділів пропонується можливість членства у вищезазначених підрозділах. Хто хоче стати добровольцями, можуть заповнити електронну форму на сайті dmpo.dsns.gov.ua

11:59:12 28.12.2021

До уваги водіїв і пішоходів!

У місті проходять роботи з капітального ремонту асфальтного покриття доріг, тож водіям слід зважати на певні ускладнення дорожнього руху через присутність ремонтних бригад на дорогах й можливі знаки попередження про це.

10:04:09 08.10.2021

Бережіть ліс від пожеж

Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають непоправного збитку природі та державі. Причиною 90% пожеж в природних екосистемах є діяльність людини. У вихідні і святкові дні ліс відвідує велика кількість громадян, що призводить до різкого зростання джерел вогню. Причинами численних пожеж у природних екосистемах є необережне поводження з вогнем дітей та дорослих, спалювання сміття поблизу житлових будинків і на території, прилеглій до лісових масивів, іскри з вихлопних труб автотранспорту, блискавки, самозаймання промасленого обтирального матеріалу, ефект фокусування сонячних променів на склі та консервних бляшанках, залишених людьми на природі.

10:01:44 08.10.2021

Як не отруїтися дикорослими грибами

Щороку в лісах, лісопосадках, парках виростає велика кількість грибів. Але не всі гриби можна їсти. Збираючи гриби, завжди потрібно пам'ятати, що гриби не тільки смачні, але й смертельно небезпечні. Відомо 10-15 видів їстівних грибів і більше 80 видів отруйних грибів, серед яких 20-25 видів особливо небезпечних. Необачне вживання дикорослих неїстівних грибів, як правило, призводить до важких, а іноді й смертельних отруєнь. Якщо Ви все ж таки вирішили зібрати гриби, то пам'ятайте наступні правила:

09:58:09 08.10.2021

Різко зросла кількість нещасних випадків, пов’язаних з відпочинком на воді

Нещасні випадки на воді, як правило, трапляються через порушення правил безпечного відпочинку. Більшість людей гине під час купання в непристосованих для цього місцях, а також внаслідок аварійних ситуацій на плавзасобах.

12:18:10 10.08.2021

Обережно – лісова пожежа!

За даними статистики, до 90% лісових пожеж виникають через недотримання правил пожежної безпеки.

09:18:46 03.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь