A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

15.12.2022 під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Цього дня було розглянуто 13 нагальних питань. Заступник міського голови - начальник міськфінуправління Тетяна Макаренкова поінформувала про основні положення проєкту міського бюджету на 2023 рік. Обсяг доходів бюджету міської територіальної громади на 2023 рік розраховано у сумі 175 026 270 грн, у тому числі доходи загального фонду бюджету – 173 684 070 грн та доходи спеціального фонду бюджету – 1 342 200 грн.

13:44 19.12.2022

Святий Миколай завітав до вихованців дитячого садка «Дзвіночок»

Святий Миколай завітав до вихованців дитячого садка «Дзвіночок»

День Святого Миколая - це свято милосердя та добра, наповнене дивом і казковим настроєм. 19 грудня 2022 року 70 вихованців комунального закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» отримали солодкі подарунки від міського голови Оксани Вінницької. Позитивні емоції та гарний настрій отримали всі присутні на святі.

11:26 19.12.2022

15 грудня - День працівників суду

15 грудня - День працівників суду

Шановні працівники суду! Щиро вітаю вас з професійним святом! Ви обрали нелегкий професійний шлях, адже авторитет судової влади залежить від вашого професіоналізму, наполегливої праці, особистих якостей кожного з вас. Щодня до суду звертається багато громадян, які потребують захисту своїх прав та інтересів. Саме судові органи забезпечують гарантії такого захисту. На працівників суду покладена величезна відповідальність за належний доступ українців до правосуддя. Зараз у складні часи протистояння збройній агресії російської федерації важливість вашої місії захисту громадянських прав та утвердження принципів верховенства права, надзвичайна і ви гідно виконуєте свої професійні обов’язки.

08:25 15.12.2022

14 грудня в Україні традиційно вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні традиційно вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні у Першотравенську біля меморіалу Слави відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятного знака ліквідаторам та постраждалим від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС за участю представників міської влади та членів громадської організації «Союз Чорнобиль України».

11:22 14.12.2022

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії нa Чорнобильській АЕС!

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії нa Чорнобильській АЕС!

Щорічно 14 грудня країна вшановує учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця дата покликана нагадати суспільству про подвиг ліквідаторів-чорнобильців, які віддали свої життя та здоров’я заради порятунку світу від наслідків страшної техногенної аварії. Лише героїчними зусиллями та самовідданою працею тисяч людей, які брали участь у ліквідації аварії на АЕС, вдалось приборкати вогнище радіації і врятувати мільйони життів.

07:59 14.12.2022

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати всіх рівнів!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати всіх рівнів!

Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Служити громаді – складна щоденна праця і величезна відповідальність. В умовах війни депутатський корпус і працівники органів місцевого самоврядування продовжують докладати зусиль для забезпечення життєдіяльності нашого міста та його мешканців. В час, коли російська збройна агресія націлена на знищення важливої інфраструктури країни, ви залишаєтесь на посту і гідно виконуєте свою роботу.

08:50 07.12.2022

Шановні військовослужбовці!

Шановні військовослужбовці!

6 грудня наші серця наповнюються вдячністю, адже сьогодні країна відзначає День Збройних сил України! Саме ЗСУ несуть відповідальну місію з оборони нашої Вітчизни, захисту її суверенітету територіальної цілісності та недоторканності.

08:26 06.12.2022

5 грудня - Міжнародний день волонтерів

5 грудня - Міжнародний день волонтерів

5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтерів. Сьогодні в умовах збройної агресії російської федерації ми, українці, як ніколи відчуваємо, наскільки важливою є роль волонтерів для нашого суспільства. Вони долучились до вирішення найскладніших проблем нашої країни, нерідко ризикуючи своїм здоров’ям та життям.

11:14 05.12.2022

3 грудня  -  Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Поряд з нами живуть люди, фізичні можливості яких через певні причини обмежені. Міжнародний день людей з інвалідністю покликаний нагадати про обов’язок суспільства виявляти турботу й милосердя до його найбільш незахищеної частини, привернути увагу до проблем цих людей та необхідності захисту їх громадянських прав. У ці складні часи для нашої країни в умовах збройної агресії з боку російської федерації питання роботи з людьми з обмеженими можливостями набуває особливого значення.

15:18 02.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь