Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новини

Дата: від до Скинути

До всесвітнього Дня боротьби з туберкульозом

До всесвітнього Дня боротьби з туберкульозом

На даний час туберкульоз залишається одним з найбільш смертоносних інфекційних вбивць у світі. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я кожен день близько 4 000 осіб помирають від туберкульозу і близько 28 000 чоловік захворюють цією запобіжною та виліковною хворобою. Глобальні зусилля в боротьбі з туберкульозом з 2000 року врятували близько 63 мільйонів життів. Протягом 2019 року на туберкульоз захворіли 10 млн чоловік у світі (465 тис з яких мають лікарсько-стійку форму), 1 млн 400 тис чоловік померли від цієї недуги.

11:28 16.03.2023

Відбулося покладання квітів з нагоди Дня українського добровольця

Відбулося покладання квітів з нагоди Дня українського добровольця

 14 березня з нагоди Дня українського добровольця до пам’ятного знаку на меморіалі Слави встановили корзину з квітами на честь всіх тих, хто ціною власного життя виборював право українців жити у вільній та суверенній державі.

10:27 14.03.2023

14 березня – День українського добровольця

14 березня – День українського добровольця

У вирішальні для всіх нас часи воєнного нападу росії на Україну тисячі чоловіків  і жінок стали до зброї для захисту Вітчизни. Сьогодні боронять суверенітет нашої держави українці, які ще вчора були мирними людьми: вчителі, студенти, менеджери, бізнесмени, програмісти. Всіх їх об’єднало прагнення до свободи, любов до рідної землі та ненависть до загарбників.

09:01 14.03.2023

Схилімо голови...Першотравенськ прощається з Героєм-захисником Масловим Олександром...

Схилімо голови...Першотравенськ прощається з Героєм-захисником Масловим Олександром...

05 березня поблизу селища Білогорівка Луганської області у важких боях з російськими окупантами загинув наш земляк Маслов Олександр Володимирович, 15.05.1988 року народження. З 2018 року Олександр служив по контракту старшим солдатом в 54-тій окремій механізованій бригаді легендарного 46-го окремого штурмового батальйону "Донбас". З самого початку збройного нападу рф з лютого 2022 року він перебував на передових позиціях. Олександр виріс у нашому місті, навчався в середній школі №1, до служби в ЗСУ працював на шахті ім. Сташкова, мав багато друзів. Він був відданим сім'янином та переконаним патріотом нашої Вітчизни. Олександр поклав життя за те, щоб його діти жили в незалежній вільній Україні, за спокій та мирне життя кожного з нас.

16:31 11.03.2023

Відбулася зустріч з батьківською громадськістю міста

Відбулася зустріч з батьківською громадськістю міста

03 березня за ініціативи міського голови Оксани Вінницької відбулася зустріч з  представниками поліції, освітніх закладів та батьківською громадськістю міста. На зустрічі обговорили заходи попередження протиправної діяльності неформальних підліткових груп та актуальні питання організації змішаної форми навчання в ліцеях міста.

17:06 07.03.2023

Очільниця міста провела прийом громадян

Очільниця міста провела прийом громадян

06 березня міський голова Оксана Вінницька провела прийом громадян з особистих питань. До неї звернулися 7 першотравенців і 3 внутрішньо переміщені особи. На прийомі були присутні керівники відповідних служб. 

17:02 06.03.2023

Продовжується формування бригад «Гвардії наступу»

Продовжується формування бригад «Гвардії наступу»

01.03.2023 відбулася зустріч голови  райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Світлани Назарчук з лідерами громадських об’єднань міста за участю представників міського відділення поліції, Національної гвардії України та Держприкордонслужби, де обговорили умови вступу до бригад «Гвардії наступу».

16:18 02.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь