Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання з Днем працівників торгівлі

Вітання з Днем працівників торгівлі

25 липня – День працівників торгівлі   Шановні працівники та ветерани галузі торгівлі!            Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!           Ваша робота дуже відповідальна і потрібна, адже кожного дня ми зустрічаємося з людьми цієї важливої  професії. Від вашого професіоналізму, розуміння, доброго слова чи  посмішки завжди залежить добрий настрій покупців - мешканців та гостей міста. Зрозуміти, підказати, порадити – це ті якості, без яких працювати у торговельній сфері просто неможливо.        Завдяки вашій праці урізноманітнюється і розширюється споживчий ринок міста, підвищується якість товарів широкого споживання. За останні роки мережа торгівлі та громадського харчування в Першотравенську стала сучасною і близькою до потреб людей.

07:03 25.07.2021

Світла пам’ять!

Світла пам’ять!

 Першотравенська міська рада та виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття родині  депутата міської ради Антіпова Валентина Миколайовича з приводу  його передчасної смерті.

20:37 23.07.2021

Діти пільгових категорій з Першотравенська оздоровляться у морському таборі

Діти пільгових категорій з Першотравенська оздоровляться у морському таборі

20 липня 40 дітей пільгових категорій з багатодітних родин, будинків сімейного типу та ті, що знаходяться під опікою, виїхали на оздоровлення в дитячий табір «Молода гвардія».  Путівки було придбано міським відділом освіти шляхом тендерних закупівель, на що з міського бюджету використано 445,2 тис. грн.

15:03 20.07.2021

Вітання з Днем бухгалтера

Вітання з Днем бухгалтера

Шановні бухгалтери!      Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом.      Усі ми поважаємо та високо цінуємо вашу сумлінну та нелегку працю, яка є запорукою стабільного соціально-економічного розвитку нашої держави і міста. Сумлінно виконуючи свої обов’язки, ви забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, без вашої належної роботи неможливо досягти подальшого розвитку економіки держави.    Сьогодні жодне підприємство, установа або організація не можуть обійтися без щоденної праці бухгалтерії. У сучасному світі ваша робота дуже важлива. Хороший бухгалтер – це запорука успіху будь-якої справи. Ваша професія вимагає високої компетентності, відповідальності, терпіння, точності і уважності.

08:08 16.07.2021

В амбулаторії  обладнають ліфт для людей з інвалідністю

В амбулаторії обладнають ліфт для людей з інвалідністю

9 липня під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулось друге засідання шостої сесії Першотравенської міської ради VIІІ скликання. Більшість рішень депутатами була прийнята 5 липня, а в цей день були розглянуті питання після доопрацювання.

15:41 09.07.2021

Вітання з Днем Національної поліції України

Вітання з Днем Національної поліції України

          4 липня – День Національної поліції України Шановні поліцейські! Ваша служба, створена для захисту життя, здоров'я і прав кожного жителя нашої держави. Щороку ряди поліції поповнюють юнаки та дівчата, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті і честі. Захист гуманності, рівноправності і здоров'я - це головне досягнення людства. Без поліції не було б справедливості, а без неї - стрімкого розвитку суспільства. Служба в поліції - це не тільки важка праця. Це постійна готовність виконати будь-який наказ. Це вміння відрізнити істину від брехні. Це прагнення захистити невинного. Це бажання поліпшити людей, відновити мир і спокій у своїй державі.

14:26 02.07.2021

Працівників поліції привітали з професійним святом

Працівників поліції привітали з професійним святом

Напередодні Дня Національної поліції України міський голова Оксана Вінницька привітала правоохоронців міста з професійним святом. Вона зазначила, що на плечі поліцейських покладено відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я  людей, прав і свобод громадян, ведення боротьби зі злочинністю та охорона громадського порядку, а також побажала винуватцям свята міцного здоров’я, благополуччя і професійних успіхів.

14:16 02.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь