Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

Просимо першотравенців пройти опитування

Шановні мешканці Першотравенської міської територіальної громади, просимо вас пройти опитування в межах чеської ініціативи «Зелена відбудова України: стале відновлення постраждалих від війни регіонів» за посиланням: https://forms.gle/jFbg9UJkyTMRiGxT8)

16:50:58 01.07.2024

Розпочато серію тренінгів для громадських та благодійних організацій, що здійснюють діяльність у сфері ветеранської політики

Міністерством у справах ветеранів України (далі - Мінветеранів) спільно з ІСАР Єднання розпочато серію тренінгів для громадських та благодійних організацій, що здійснюють діяльність у сфері ветеранської політики.

16:33:33 01.07.2024

Особливості залучення до роботи неповнолітніх працівників

Під час проведення інформаційних заходів інспектори праці зустрічають  непоодинокі випадки залучення неповнолітніх до роботи без оформлення трудових відносин. Чомусь серед роботодавців існує міф щодо заборони на застосування праці неповнолітніх і деякі роботодавці з острахом наважуються приймати на роботу підлітків, вважаючи дуже складним порядок оформлення з ними трудових відносин.

11:52:01 19.06.2024

Як прописати дитину без згоди батька або матері

Реєстрація місця проживання дитини потребує згоди обох батьків. Втім буває так, що через погані стосунки, зокрема після розлучення, один з батьків не дає потрібну згоду. Такі дії порушують права та потреби дитини.

14:10:38 13.06.2024

Повідомлення ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» щодо наміру отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел шахти «Ювілейна» промисловий майданчик №1 ВП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ»

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: Приватне акціонерне товариство «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» відокремлений підрозділ «ШАХТОУПРАВЛІННЯ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» шахта «Ювілейна» (ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» ВП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ш.«Ювілейна»).

15:12:16 10.06.2024

Повідомлення ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» щодо наміру отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел шахти «Ювілейна» промисловий майданчик №2 ВП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ»

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» відокремлений підрозділ «ШАХТОУПРАВЛІННЯ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» шахта «Ювілейна» (ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» ВП «ШУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ» ш.«Ювілейна»).

15:10:54 10.06.2024

Вберегтися від ботулізму

Синельниківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області інформує: Щоби вберегтися від ботулізму уникайте споживання: - в'яленої, копченої, солоної та консервованої риби; - риби, яку пропонують невстановлені (незареєстровані) оператори ринку через інтернет мережу та в місцях стихійної торгівлі; - м'ясних та грибних консервів; - консервів домашнього виробництва; - якщо не впевнені, що продукти зберігали та/або транспортували належним чином; - якщо сумніваєтесь у якості продуктів.

09:53:16 10.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь