A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні працівники Національної поліції України!

Шановні працівники Національної поліції України!

Щиро вітаю вас з професійним святом! Сьогодні, в умовах російської збройної агресії, працівники Національної поліції України з честю виконують свій службовий обов’язок: захищають інтереси суспільства, охороняють життя та спокій наших громадян, ліквідовують наслідки ворожих атак та рятують постраждалих.

09:04 04.07.2023

Відбулося засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів

Відбулося засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів

29 червня 2023 року відбулося засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) до державного та місцевого бюджетів за участю представників: міського фінансового управління Макаренкової Т. та Касєєвої Ю., відділу з питань земельних відносин виконавчого комітету Першотравенської міської ради Герасимової Т., начальника Першотравенської державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби України у Дніпропетровській області Ковальової О. та запрошеної особи – директора Першотравенського міського житлово-комунального підприємства Кривенко І. На засіданні були обговорені питання щодо погашення суб’єктами господарювання податкового боргу перед бюджетом Першотравенської міської територіальної громади, затвердження нової технічної документації нормативної грошової оцінки земель міста та інші.

08:16 04.07.2023

Очільниця міста провела прийом громадян

Очільниця міста провела прийом громадян

3 липня міський голова Оксана Вінницька провела черговий прийом з особистих питань. На зустрічі були присутні керівники відповідних служб виконавчого комітету.

18:50 03.07.2023

Дорогу осилить той, хто йде

Дорогу осилить той, хто йде

У червні до міського ліцею № 3 завітали представники благодійного фонду «За Майбутнє України». Благодійний фонд у рамках проєкту «Розширення освіти в умовах надзвичайних ситуацій», в якому з березня бере участь навчальний заклад, доставив обладнання та ігрові матеріали: телевізор, музичну колонку, ноутбук, ламінатор, різновікові дидактичні матеріали і канцелярські набори. Раніше ліцей вже отримав каркасні та безкаркасні меблі, кулер, мати, килим та фліпчарт.

17:27 28.06.2023

З нагоди відзначення 27 річниці Конституції України поклали квіти до погруддя Тарасу Шевченку

З нагоди відзначення 27 річниці Конституції України поклали квіти до погруддя Тарасу Шевченку

28 червня з нагоди 27 річниці Конституції України в м. Першотравенську відбулося покладання квітів до погруддя Тараса Шевченка за участю міського голови Оксани Вінницької, працівників виконавчого комітету і його структурних підрозділів.

16:42 28.06.2023

Щиро вітаю першотравенців з Днем Конституції України!

Щиро вітаю першотравенців з Днем Конституції України!

27 років тому Верховна Рада України прийняла Основний Закон – Конституцію України, яка визначила найвищою цінністю –  життя, здоров’я та гідність людини та закріпила прагнення українського народу жити своїм життям у суверенній державі.

08:51 28.06.2023

Амбулаторія загальної практики - сімейної медицини № 2 відновила роботу  після модернізації

Амбулаторія загальної практики - сімейної медицини № 2 відновила роботу після модернізації

26 червня відбулося урочисте відкриття модернізованої за грантові кошти Уряду Німеччини амбулаторії № 2, в якому взяли участь міський голова Оксана Вінницька, головний консультант Українського фонду соціальних інвестицій Катерина Кліменко, представники УФСІ, органів місцевого самоврядування, громадських організацій та медичні працівники.

11:07 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь