A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новини

Дата: від до Скинути

28 липня - День Української Державності

28 липня - День Української Державності

Шановні першотравенці! 28 липня вся Україна вперше відзначає День Української Державності! Завдяки віковим надбанням наша горда і нескорена держава має свою Конституцію, неповторні Герб, Прапор і Гімн. Україна завжди була, є і буде, попри будь-які намагання ворога привласнити нашу історію, окупувати наші землі, поневолити наш народ!

14:02 28.07.2022

Першотравенськ знову у жалобі…

Першотравенськ знову у жалобі…

Важке горе принесла війна родині Романюків… 1 липня 2022 року у запеклих боях з російськими окупантами біля населеного пункту Верхньокам`янське Донецької області загинув мешканець нашого міста Романюк Олександр Олександрович, 1991 року народження. Невдовзі після повномасштабного вторгнення рф в Україну Олександр був мобілізований і служив старшим солдатом у підрозділі другого самохідного   артилерійського дивізіону, який веде активні бойові дії на Сході нашої країни.

15:57 04.07.2022

З нагоди професійного свята

З нагоди професійного свята

04 липня міський голова Оксана Вінницька привітала особовий склад відділення №3 Синельниківського РУП ГУ НП України в Дніпропетровській області з професійним святом.

14:27 04.07.2022

Вітання з Днем Національної поліції України

Вітання з Днем Національної поліції України

Шановні поліцейські! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України! Ваша служба створена для захисту законності і правопорядку. Щороку ряди поліції поповнюють юнаки та дівчата, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті і честі.

10:43 04.07.2022

Кращих випускників нагородили золотими і срібними медалями

Кращих випускників нагородили золотими і срібними медалями

30 червня відбулося нагородження випускників закладів загальної середньої освіти міста золотими та срібними медалями. Юнаки та дівчата  отримали золоті медалі «За високі досягнення у навчанні» (8 учнів) та срібні медалі «За досягнення у навчанні» (4 учні).

13:48 30.06.2022

Ветерани відпочинуть у санаторії «Сонячний»

Ветерани відпочинуть у санаторії «Сонячний»

Щороку за кошти міського бюджету у рамках міської соціальної програми «Турбота» ветерани війни і праці оздоровлюються у санаторії «Сонячний», який знаходиться у Павлоградському районі.

10:58 29.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь