A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Новини

Дата: від до Скинути

Автопарк 47-ї пожежної частини поповнився італійським автомобілем

Автопарк 47-ї пожежної частини поповнився італійським автомобілем

Нещодавно міський голова Оксана Вінницька зустрілась з керівником районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Сергієм Бедранем, начальником 10 державного пожежно-рятувального загону Артемом Журавльовим та начальником 47 державної пожежно-рятувальної частини Андрієм Горловим.

15:00 02.06.2022

У місті відзначили День захисту дітей

У місті відзначили День захисту дітей

Цьогоріч через воєнний стан в Україні Міжнародний день захисту дітей відзначається без масових заходів. Тому працівники міського відділу культури організували у парку за БК «Шахтар» виставки дитячих книг та малюнків, а також провели вікторини й ігри з дітками, які там знаходились.

16:10 01.06.2022

Вітання міського голови Оксани Вінницької з Днем захисту дітей

Вітання міського голови Оксани Вінницької з Днем захисту дітей

Дорогі діти! Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей! Діти - наше майбутнє, а значить – майбутнє України. Тому у цей день хочу подякувати усім, хто щоденно віддає свої сили вихованню дітей – батькам, працівникам освіти, медицини, соціальної сфери. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей-інвалідів та дітей, які залишилися без батьківського піклування. Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про щасливе майбутнє дітей - головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Саме для цього всі ми живемо та працюємо. 

10:00 01.06.2022

97 доба повномасштабного вторгнення рф в Україну

97 доба повномасштабного вторгнення рф в Україну

У місто продовжують прибувати люди з «гарячих» точок України. Всі вони потребують всебічної підтримки, особливо у створенні умов проживання, організації побуту тощо. Нещодавно завдяки співпраці міської влади та координатора благодійного фонду «Стабілізейшен суппорт сервисез» Яни Любимової у три квартири комунальної власності придбано побутову техніку.  Тут тимчасово оселилися внутрішньо переміщені мешканці з Луганщини. Серед них є діти та інваліди.  

09:02 31.05.2022

Прибрали територію на Алеї Слави

Прибрали територію на Алеї Слави

Нещодавно, отримуючи гуманітарну допомогу, жінки - тимчасові переселенки з Луганщини у розмові з працівниками територіального центру висловили бажання чимось допомогти місту, в якому тимчасово оселилися. Їм запропонували взяти участь в акції з благоустрою території.       

15:46 27.05.2022

День Європи в Україні

День Європи в Україні

Відзначення Дня Європи в нашій державі започатковано Указом Президента України від 19 квітня 2003 року № 339 «Про день Європи», яким встановлено третю суботу травня датою святкування в Україні Дня Європи.

04:30 21.05.2022

Відзначаємо День української вишиванки

Відзначаємо День української вишиванки

Шановні першотравенці! Сьогодні відзначається Всесвітній день вишиванки. Тому всі українці і в Україні, і за її межами вдягнуть вишиванки. Це одяг по-справжньому вільних людей та потужний символ нашої національної ідентичності.  

09:33 19.05.2022

Коли випускники Дніпропетровщини зможуть здати національний мультипредметний тест

Коли випускники Дніпропетровщини зможуть здати національний мультипредметний тест

В Україні визначилися із датами проведення національного мультипредметного тесту. Оцінювання проходитиме в три сесії. Основна – з 18 липня до 10 серпня, додаткова – з 16 до 20 серпня, спеціальна – з 12 до 16 вересня. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

09:11 18.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь