Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Оголошення

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПЕРЕДАЧУ НЕРУХОМОГО МАЙНА В ОРЕНДУ ЧЕРЕЗ АУКЦІОН – НЕЖИТЛОВЕ ПРИМІЩЕННЯ ЗА АДРЕСОЮ: М. ПЕРШОТРАВЕНСЬК, ВУЛ. ШАХТАРСЬКОЇ СЛАВИ, 17/11 ЗАГАЛЬНОЮ ПЛОЩЕЮ 61,7 КВ. М

Інформація УПРАВЛІННЯ  КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА МАЙНА ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПЕРШОТРАВЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

10:02:33 21.07.2023

ОГОЛОШЕННЯ про затвердження нормативної грошової оцінки в місті Першотравенську

 У місті Першотравенську  розроблена нова технічна документація з нормативної грошової оцінки землі міста,  яка затверджена рішенням Першотравенської міської ради від 22.06.2023 № 94-19/VІІІ «Про затвердження технічної документації із нормативної грошової оцінки земель міста Першотравенська Синельниківського району Дніпропетровської області» http://surl.li/jexcj. Нормативна грошова оцінка міста вводиться в дію з 01.01.2024.

17:02:58 18.07.2023

На території Дніпропетровської області заборонено полювання на всі види мисливських тварин

04.04.2023 з метою запобігання різного роду загрозам та мінімізації негативних наслідків у період воєнного стану, забезпечення безпеки громадян у лісах, а також здійснення заходів правого режиму воєнного стану на території області, Дніпропетровська обласна державна адміністрація заборонила здійснення полювання на всі види мисливських тварин на території Дніпропетровської області до припинення дії або скасування воєнного стану в Україні.

10:39:26 17.04.2023

Першотравенський відділ ГУ ДМС у Дніпропетровській області інформує

Наразі близько 34 000 громадян України мають закордонні паспорти, в яких транслітерація даних відрізняється від написання в ID-картках (паспорт громадянина України нового зразка). На папері, чи в електронній базі різне написання даних однієї особи призводить до того, що у відповідних реєстрах даних ця особа відображається як різні люди. Деякі українці, які перебувають закордоном і користуються одразу двома документами, фактично шахрайським шляхом обходять обмеження на перебування та отримання допомоги в європейських країнах-партнерах.

15:23:17 29.03.2023

ТОВ "Востокагроінвест" надає інформацію до відома всіх громадян та суб'єктів господарювання всіх форм власності

Відповідно до ч.1 ст.1 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» встановлено, що благоустрій населених пунктів - комплекс робіт з інженерного захисту, розчищення, осушення га озеленення території, а також соціально-економічних, організаційно-правових га екологічних заходів з покращання мікроклімату, санітарного очищення, зниження рівня шуму та інше, що здійснюються на території населеного пункту з метою її раціонального використання, належного утримання та охорони, створення умов щодо захисту і відновлення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля.

11:59:52 23.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь