A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

Результати конкурсу на посаду директора закладу загальної середньої освіти міста

За результатами засідання комісії з проведення конкурсів на посади керівників закладів загальної середньої освіти міста Першотравенська, яке відбулося 18 червня 2021 року, визнано переможцями конкурсу на посади керівників: Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 –  Бірюк Ірину Сергіївну; Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 –  Яніву Катерину Миколаївну; Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 –  Печену Тетяну Вікторівну.

16:46:30 18.06.2021

Волонтери пробації

Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття. Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію»).

11:36:59 17.06.2021

До уваги роботодавців!

   Як показує досвід діяльності Держпраці упродовж всього часу її існування, неформальна зайнятість не є проблемою виключно держави або одного державного органу. У зв’язку з цим, на початку року Держпраці разом із представниками Міністерства освіти і науки, Національної поліції, Державної податкової служби, Пенсійного фонду, соціальних партнерів та представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини було прийнято рішення щодо спільної організації та координації зусиль у боротьбі з незадекларованою працею.

10:13:29 25.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь