Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН

Всеукраїнська школа онлайн - lms.e-school.net.ua - це сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів середньої та старшої школи з матеріалами, що пройшли експертизу та відповідають державним освітнім стандартам. ВШО забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектом, тестами та можливістю відслідковувати свій навчальний прогрес. А вчителів – необхідними методичними рекомендаціями та прикладами застосування сучасних освітніх технологій. 

10:05:55 25.11.2021

ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА З ЦИФРОВОЇ ГРАМОТНОСТІ "ДІЯ. ЦИФРОВА ОСВІТА"

З метою підвищення рівня цифрової грамотності громадян Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.

10:01:03 25.11.2021

Синельниківський районний відділ № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області інформує

18.11.2021 року заступником начальника Синельниківського районного відділу  № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Олександром Денисенко  та фахівцем відділу Романом Лепехою з метою формування розуміння, що таке пробація, ролі пробації в гуманізації системи виконання покарань та чому вона є більш корисною для суспільства та правопорушника, ніж позбавлення волі, були проведені зустрічі з учнями Першотравенського ліцею № 3 та представниками громадської організації «Нове покоління України».

14:45:59 19.11.2021

12 листопада відзначається Всесвітній день боротьби з пневмонією. В рамках цього дня проводяться заходи для привернення уваги суспільства, представників влади, спеціалістів охорони здоров'я до необхідності вирішення цієї проблеми

Пневмонія, запалення легень, запалення легеневої тканини зазвичай інфекційного походження з переважним ураженням альвеол. Цей термін поєднує групу хвороб і кожна з них має свою причину, клінічну картину та особливості лікування. Основними збудниками пневмонії є бактерії та віруси, рідше – інші мікроорганізми.

16:29:53 12.11.2021

Ухвалено зміни щодо міжрегіональних перевезень автомобільним транспортом

  Відповідальність за наявність документу про щеплення або негативного тесту на COVID-19 під час поїздок автомобільним транспортом між регіонами, за виключенням легкових автівок, покладається на пасажирів. 

13:57:07 02.11.2021

Щодо проведення установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Дніпропетровській обласній державній адміністрації

До 23.59 год. 4 листопада 2021 року відбувається прийом документів громадських організацій для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

11:15:27 28.10.2021

З початку року Дніпропетровськгаз передав на повірку майже 23 тисячі лічильників газу

За 9 місяців 2021 року спеціалісти АТ "Дніпропетровськгаз" разом із представниками ДП "Дніпростандартметрологія" виконали перевірку 22,9 тис побутових лічильників газу. Після держповірки понад 52% приладів обліку газу були визнані непридатними для подальшої експлуатації.

08:39:40 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь