A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

В Україні заборонено будь-яке куріння у громадських місцях

      З 11 липня набувають чинності норми антитабачного закону 1978-ІХ, який було прийнято 16 грудня 2021 року. Нагадаємо, цим Законом забороняється куріння, вживання, використання тютюнових виробів, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів у громадських місцях.

09:32:10 12.07.2022

Департамент економічного розвитку облдержадміністрації повідомляє

Департамент економічного розвитку облдержадміністрації повідомляє, що з 1 липня 2022 року набирає чинності постанова Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу», якою Уряд запускає три програми, спрямованих на стимулювання підприємницької діяльності та створення нових робочих місць у рамках економіки воєнного часу.

11:52:05 07.07.2022

ВСП «Першотравенський міжгромадський відділ ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ України» інформує

 З настанням теплого періоду року частішають випадки виникнення спалахів  гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь,  пов’язаних із вживанням продуктів харчування та питної води, забруднених збудниками зазначених захворювань. Більшість  групових інфекційних захворювань та харчових отруєнь виникають  після проведення масових святкувань – весіль, ювілеїв, випускних вечорів тощо.

16:13:41 05.07.2022

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує

Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Дніпропетровської області спільно з управлінням цивільного захисту обласної військової адміністрації та Головним управлінням ДСНС України в Дніпропетровській області розроблено Рекомендації щодо дій населення у зонах з підвищеною небезпекою:

08:23:00 30.06.2022

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у місті Першотравенську

          У зв’язку з  повномасштабним вторгненням російської федерації  в Україну постало питання щодо перейменування вулиць, пов’язаних з країною-агресором.

15:26:30 16.06.2022

Дніпропетровськгаз встановив ще два нових ШГРП RGC Production в області

Завдяки вітчизняному виробництву сучасного газорозподільного обладнання та співпраці з провідними європейськими партнерами АТ «Дніпропетровськгаз» успішно оновлює газові мережі області навіть під час війни. Нещодавно фахівці газорозподільної компанії встановили два нових сучасних шафових газорегуляторних пункти замість відпрацьованих у селищах Нікопольського та Синельниківського районів області.

08:06:58 13.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь